Ga naar de inhoud
Home » bittorrent » Flud Android een populaire Android torrent client

Flud Android een populaire Android torrent client

  • door

Flud is een Android-app voor het downloaden van bestanden via het BitTorrent-protocol. Het is een van de meest populaire torrent clients op Android en heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Met Flud kun je grote bestanden downloaden, zoals films, muziek en meer, met hoge snelheid.

Een van de voordelen van Flud is de mogelijkheid om de downloadsnelheid en -prioriteit aan te passen, evenals de mogelijkheid om automatisch downloads te starten zodra de telefoon is verbonden met Wi-Fi. De app ondersteunt ook magnet- en torrent-links en biedt de mogelijkheid om gedownloade bestanden te delen met andere apparaten op hetzelfde netwerk.

Flud heeft ook een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om bestanden te pauzeren en te hervatten, de mogelijkheid om de opslaglocatie van downloads te wijzigen en de mogelijkheid om bestanden automatisch te verwijderen nadat ze zijn gedownload.

Kortom, Flud is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betrouwbare torrent client .

Download Flud

Wat is Android?

Android is een mobiel besturingssysteem ontwikkeld door Google. Het is gebaseerd op de Linux-kernel en is voornamelijk ontworpen voor touchscreen mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Naast smartphones en tablets wordt Android ook gebruikt in andere apparaten zoals smart-tv’s, smartwatches en zelfs sommige auto’s. Zijn open-source karakter en brede adoptie maken het een populaire keuze voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.