Ga naar de inhoud
Home » cloud » 25 populaire cloudopslagservices opslaan in de cloud:

25 populaire cloudopslagservices opslaan in de cloud:

 • door

opslaan in de cloud , Zie ook 10 populaire teksteditors.

In het tijdperk van digitale revolutie is het opslaan van gegevens in de cloud een essentiële stap geworden in het beheren van onze kostbare informatie. Met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bestanden vanaf elk apparaat met internetverbinding, biedt opslaan in de cloud een flexibele en betrouwbare oplossing voor het bewaren van documenten, foto’s en meer. Deze revolutionaire technologie maakt het niet alleen mogelijk om gegevens veilig op te slaan, maar maakt ook samenwerking en delen met anderen naadloos en moeiteloos. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van het opslaan in de cloud en maak ruimte vrij op je apparaten zonder concessies te doen aan de veiligheid van je gegevens.

 1. Dropbox – Een bekende service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud.
 2. Google Drive – De cloudopslagservice van Google.
 3. Microsoft OneDrive – De toonaangevende cloudopslagservice van Microsoft.
 4. iCloud Drive – De geïntegreerde cloudopslagservice van Apple.
 5. Amazon Drive – De veelgebruikte cloudopslagservice van Amazon.
 6. Box – Een krachtige cloudopslagservice die specifiek ontworpen is voor zakelijke gebruikers.
 7. Mega – Een uiterst veilige service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 8. Nextcloud – Een aanpasbare open source cloudopslagservice die zelf gehost kan worden.
 9. pCloud – Een betrouwbare service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 10. Sync – Een geavanceerde service voor het veilig delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 11. SpiderOak – Een vertrouwde service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 12. Tresorit – Een hoogwaardige service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 13. Yandex.Disk – Een cloudopslagservice aangeboden door het gerenommeerde Russische internetbedrijf Yandex.
 14. MediaFire – Een veelzijdige service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met zowel gratis als betaalde opties.
 15. Zoolz – Een gespecialiseerde cloudopslagservice die zich vooral richt op het veilig opslaan van grote hoeveelheden gegevens.
 16. OpenDrive – Een professionele cloudopslagservice speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers.
 17. Icedrive – Een innovatieve service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud, met end-to-end encryptie.
 18. Koofr – Een flexibele cloudopslagservice met zowel gratis als betaalde opties.
 19. IDrive – Een gerenommeerde cloudopslagservice die zich vooral richt op het maken van backups van gegevens.
 20. Backblaze – Een geavanceerde cloudopslagservice die zich concentreert op het maken van backups van gegevens.
 21. Tardigrade – Een vooruitstrevende cloudopslagservice met een sterke focus op gedecentraliseerde opslag.
 22. Wasabi – Een gespecialiseerde cloudopslagservice die vooral bekend staat om het opslaan van grote hoeveelheden gegevens.
 23. Oracle Cloud Infrastructure – Een krachtige cloudopslagservice aangeboden door Oracle, gericht op zakelijke gebruikers.
 24. Scaleway – Een dynamische cloudopslagservice die vooral gericht is op ontwikkelaars.
 25. Linode – Een veelzijdige cloudopslagservice die zich specifiek richt op ontwikkelaars.

cloudopslagservices:

 1. Google Drive – Google Drive is de cloudopslagservice van Google. Het is een populaire keuze vanwege de integratie met andere Google-diensten zoals Gmail en Google Docs. Gebruikers kunnen ook samenwerken aan documenten en mappen delen.
 2. Dropbox – Dropbox is een bekende cloudopslagservice die gebruikers de mogelijkheid biedt om bestanden in de cloud op te slaan en te delen. Het heeft een eenvoudige interface en biedt de mogelijkheid om bestanden te synchroniseren tussen apparaten.
 3. Microsoft OneDrive – OneDrive is de cloudopslagservice van Microsoft. Het biedt integratie met andere Microsoft-diensten zoals Office 365 en Outlook.com. Gebruikers hebben toegang tot hun bestanden vanaf elk apparaat en kunnen samenwerken aan documenten.
 4. iCloud Drive – iCloud Drive is de cloudopslagservice van Apple. Het is geïntegreerd in het Apple-ecosysteem en biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden te synchroniseren tussen apparaten en te delen met andere Apple-gebruikers.
 5. Amazon Drive – Amazon Drive is de cloudopslagservice van Amazon. Het biedt onbeperkte opslagruimte voor foto’s en bestanden en biedt integratie met Amazon Photos en Amazon Prime.
 6. Box – Box is een cloudopslagservice die zich richt op zakelijke gebruikers. Het biedt samenwerkingstools, beheer van gebruikersrechten en integratie met andere zakelijke apps zoals Salesforce.
 7. Mega – Mega is een cloudopslagservice met end-to-end encryptie. Dit betekent dat alleen de gebruiker toegang heeft tot de inhoud van zijn bestanden. Het biedt ook de mogelijkheid om bestanden te delen en samen te werken aan documenten.
 8. Nextcloud – Nextcloud is een open source cloudopslagservice die zelf gehost kan worden. Het biedt integratie met andere open source-apps zoals OnlyOffice en Collabora.
 9. pCloud – pCloud is een cloudopslagservice met end-to-end encryptie. Het biedt ook de mogelijkheid om bestanden te delen en samen te werken aan documenten. Het heeft ook integratie met andere apps zoals WordPress en Zapier.
 10. Sync – Sync is een cloudopslagservice met end-to-end encryptie. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om bestanden te delen en samen te werken aan documenten. Het biedt ook integratie met andere apps zoals Slack en Salesforce.
 11. SpiderOak – SpiderOak is een cloudopslagservice met end-to-end encryptie. Het biedt ook de mogelijkheid om bestanden te delen en samen te werken aan documenten. Het heeft integratie met andere apps zoals Outlook en Gmail.
 12. Tresorit – Tresorit is een cloudopslagservice met end-to-end encryptie. Het biedt ook de mogelijkheid om bestanden te delen en samen te werken aan documenten. Het heeft integratie met andere apps zoals Slack en Salesforce.
 13. Zoho Docs – Zoho Docs is een cloudopslagservice van Zoho. Het biedt samenwerkingstools en integratie met andere Zoho-apps zoals Zoho CRM en Zoho Projects.

Syncplicity – Een cloudopslagservice van Axway die zich specifiek richt op zakelijke gebruikers.

Jottacloud – Een cloudopslagservice die vooral de nadruk legt op veiligheid en privacy, met end-to-end encryptie.

Tresorit – Een toonaangevende service voor het veilig delen en opslaan van bestanden in de cloud met end-to-end encryptie.

SpiderOak – Een betrouwbare service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud met end-to-end encryptie.

FlipDrive – Een uitgebreide cloudopslagservice met zowel gratis als betaalde opties.

Degoo – Een flexibele cloudopslagservice met zowel gratis als betaalde opties.

HiDrive – Een krachtige cloudopslagservice van Strato die zich specifiek richt op zakelijke gebruikers.

Sync.com – Een hoogwaardige service voor het veilig delen en opslaan van bestanden in de cloud met end-to-end encryptie.

Seafile – Een veelzijdige open source cloudopslagservice die zelf gehost kan worden.

OwnCloud – Een aanpasbare open source cloudopslagservice die zelf gehost kan worden.

Sugarsync – Een veelgebruikte service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud met zowel gratis als betaalde opties.

Copy – Een voormalige service voor het delen en opslaan van bestanden in de cloud die inmiddels niet meer actief is.

Media Shuttle – Een gespecialiseerde service voor het delen van grote bestanden, ontworpen voor bedrijven en creatieve professionals.

Filecamp – Een geavanceerde service voor het beheren en delen van digitale assets, gericht op bedrijven en creatieve professionals.

Cloudinary – Een innovatieve service voor het beheren en optimaliseren van digitale media, vooral ontwikkeld voor ontwikkelaars.

Cloudinary is een cloud-based beeld- en videobeheeroplossing die zich richt op ontwikkelaars. De dienst biedt tools voor het uploaden, opslaan, beheren, bewerken en optimaliseren van beelden en video’s voor het web en mobiele toepassingen. Cloudinary ondersteunt een breed scala aan bestandsformaten, waaronder PNG, JPEG, WebP en GIF, en biedt geavanceerde bewerkingsmogelijkheden, zoals bijsnijden, schalen, verkleinen, roteren en filters toepassen. Bovendien biedt de dienst een krachtige zoekfunctie waarmee gebruikers eenvoudig specifieke beelden kunnen vinden en een optie voor het creëren van dynamische afbeeldingen, waarmee afbeeldingen dynamisch kunnen worden aangepast op basis van het apparaat of de schermgrootte van de gebruiker. Cloudinary biedt ook een robuuste API waarmee ontwikkelaars eenvoudig kunnen integreren met hun bestaande workflows en platforms.

Filecamp is een cloudgebaseerde oplossing voor het beheren en delen van digitale assets die zich richt op bedrijven en creatieve professionals. De dienst biedt tools voor het uploaden, opslaan, organiseren en delen van digitale media, waaronder afbeeldingen, video’s, PDF’s en andere bestanden.