Ga naar de inhoud
Home » games » Alles wat je moet weten over Origin – Het online gamingplatform van EA

Alles wat je moet weten over Origin – Het online gamingplatform van EA

  • door

Inleiding: Origin is een online gamingplatform en digitale distributieservice van Electronic Arts (EA). Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om de nieuwste games te ontdekken en te spelen, evenals exclusieve content en extra’s te krijgen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat Origin precies is en wat het te bieden heeft.

Kopteksten:

  • Wat is Origin?
  • Games op Origin
  • Origin Access en EA Play
  • Origin’s terugbetalingsbeleid
  • Klantenservice en community van Origin

Alles wat je moet weten over Origin – Het online gamingplatform van EA

Origin is een online gamingplatform en digitale distributieservice van Electronic Arts (EA). Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om de nieuwste games te ontdekken en te spelen, evenals exclusieve content en extra’s te krijgen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat Origin precies is en wat het te bieden heeft.

Wat is Origin?

Origin is een platform voor gamers dat is ontwikkeld door Electronic Arts (EA). Het is ontworpen om gebruikers de mogelijkheid te bieden om de nieuwste games te ontdekken en te spelen, evenals toegang te krijgen tot exclusieve content en extra’s. Het is beschikbaar op Windows en macOS en kan gratis worden gedownload van de officiële Origin-website.

Games op Origin

Origin biedt gebruikers toegang tot een enorme bibliotheek met games, waaronder zowel nieuwe als oude titels. Het platform heeft een breed scala aan genres, waaronder actie, avontuur, RPG, simulatie, sport en nog veel meer. Enkele van de meest populaire games die beschikbaar zijn op Origin zijn The Sims 4, FIFA 22, Apex Legends, Battlefield 2042 en Mass Effect Legendary Edition.

Origin Access en EA Play

Origin biedt ook een abonnementsdienst genaamd Origin Access, die gebruikers toegang geeft tot een selectie van games en extra’s. Er zijn twee verschillende abonnementsopties beschikbaar: Origin Access Basic en Origin Access Premier.

Met Origin Access Basic krijgen gebruikers toegang tot meer dan 200 games, evenals 10% korting op digitale aankopen op Origin. Daarnaast hebben ze ook toegang tot exclusieve demo’s, trials en extra content.

Origin Access Premier geeft gebruikers alle voordelen van Basic, plus de mogelijkheid om nieuwe games te spelen voordat ze officieel worden uitgebracht. Dit abonnement geeft ook toegang tot de nieuwste titels van EA, zoals FIFA, Madden NFL, en meer.

EA Play is een abonnementsservice die is ontworpen voor consolegamers. Het biedt gebruikers toegang tot een selectie van EA-games, evenals extra’s zoals vroegtijdige toegang tot nieuwe releases, kortingen op digitale aankopen en exclusieve content.

Origin’s terugbetalingsbeleid

Als je niet tevreden bent met een game die je hebt gekocht op Origin, kun je een terugbetaling aanvragen via de website. EA hanteert een vrij soepel terugbetalingsbeleid, zolang de aanvraag binnen 24 uur na de eerste keer spelen wordt ingediend. Als de game niet goed werkt, kun je binnen 14 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen.

Klantenservice en community van Origin

Origin heeft een uitgebreide klantenservice die gebruikers kunnen benaderen voor hulp bij problemen of vragen over het platform. Het platform heeft ook een levendige community van gamers, waar gebruikers ideeën kunnen uitwisselen, feedback kunnen geven over games en gewoon kunnen praten over hun favoriete games.

Conclusie

Origin is een populair online gamingplatform en digitale distributieservice van Electronic Arts (EA).