Ga naar de inhoud
Home » Uncategorized » NL streaming diensten

NL streaming diensten

  • door

Er zijn verschillende Nederlandse streamingdiensten beschikbaar. Hieronder vind je een lijst van enkele van de populairste diensten:

  1. Netflix: biedt on-demand streaming van tv-series, films, documentaires en meer.
  2. Videoland: een abonnementsdienst voor on-demand streaming van tv-series en films, vooral van Nederlandse en internationale programma’s.
  3. Disney+: on-demand streamingdienst met een breed scala aan films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.
  4. NLZIET: een abonnementsdienst die live televisie en on-demand streaming van programma’s van de Nederlandse publieke omroep, RTL en SBS aanbiedt.
  5. Amazon Prime Video: on-demand streamingdienst van Amazon met een assortiment aan tv-series, films en Amazon Originals.
  6. Pathé Thuis: on-demand streamingdienst voor films, vooral de nieuwste releases.
  7. Ziggo GO: streamingdienst van kabel- en internetprovider Ziggo, met toegang tot live televisie en on-demand programma’s.
  8. Kijk: een on-demand streamingdienst van Talpa Network met een grote collectie Nederlandse en internationale tv-series en films.
  9. NPO Start Plus: abonnementsdienst van de Nederlandse publieke omroep NPO met on-demand programma’s, series en documentaires.

Dit is slechts een selectie van de vele Nederlandse streamingdiensten die beschikbaar zijn.